Relatietraining “Liefde is een werkwoord”

Misschien merk je ook weleens dat het even niet zo lekker loopt in je relatie. Er zijn irritaties, jullie begrijpen elkaar niet en er ontstaan ineens misverstanden. Misschien voel je je ook soms alleen staan en is de verbondenheid weg. Je zou willen dat je partner weer eens iets leuks voor je kocht, zegt dat je er leuk uitziet of voorstelt om een avondje uit te gaan samen. Gewoon uit zichzelf.                                                            Misschien vind je dat je partner je betuttelt, of dat je partner zich te veel met je bemoeit. Of vind je juist dat je partner erg afhankelijk van je is en voel je je benauwd. Jij wilt misschien dingen alleen ondernemen en je partner wil juist vaker samen gezellige dingen doen. En heb je ook weleens dat je partner ineens boos is en je geen idee hebt waarom? Kun je aangeven waar jij behoefte aan hebt? Durf je te zeggen wat je leuk en minder leuk vindt aan je partner of ben je dan bang hem/haar kwijt te raken?

Dit zijn allemaal heel herkenbare situaties! Het is niet meteen reden tot paniek of een breuk, maar het kan op langere termijn problemen geven. Het is daarom belangrijk dat je er meer over weet en dat je leert hoe dit samen op te lossen.

En dat kan in deze training! We gaan in op al deze onderwerpen en meer! De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.

De training is geschikt voor koppels, maar ook als je relatie is misgelopen kun je meedoen om je volgende relatie tot een succes te maken.