Mijn naam is Ilse Boellaard-Lindhout (1978). Ik ben getrouwd en ben stiefmoeder van een inmiddels volwassen zoon. Samen met mijn partner woon ik in Utrecht. Ik ben dol op dieren en heb zelf een eigenwijze kat, die je, mocht je een gesprek met me hebben, vast eens zult tegenkomen.

Na mijn studie maatschappelijk werk heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van psychosociale therapie. Ik ben opgeleid om cognitieve gedragstherapie te geven en heb me gespecialiseerd in therapie bij angst, verlies en zelfbeeldproblematiek. Daarnaast ben ik partnerrelatietherapeut en stiefplancoach.

Sinds 2010 werk ik in mijn eigen praktijk. Ik bied begeleiding en ondersteuning op een betrokken en professionele manier. Ik ben geduldig en nieuwsgierig, kan goed luisteren en ik ben erg geïnteresseerd in mijn clienten. Ik kan een veilige sfeer creëren, soms met humor, waarin de client zich vrij voelt zijn verhaal te vertellen. Ik ga uit van een gelijkwaardige relatie tussen mij en de client. De gesprekken vinden plaats in de sfeervolle praktijkruimtes in Utrecht of Woerden.

Voor mijn begeleiding heb je geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Dit betekent o.a. dat er ook geen diagnose bij de verzekeraar bekend hoeft te zijn. Voor sommige mensen is dit een prettige gedachte.

IMG_4795